Basculante Brasov

 

Cine transporta, cu cine transport in Brasov in tara si in Europa ? De azi sunt intrebari la care site-ul nostru iti poate raspunde.

 

Grupul de firme TCI departamentul de transporturi  va ofera   serviciile noastre de transport cu autobasculante, betoniere  dar si transport cu semiremorci cu prelata pentru marfuri generale pe rute interne si internationale.

 

AUTOBASCULANTE SI BETONIERE

 

Societatea noastra  furnizeaza cu basculantele  din dotare  agregate de balastiera cum ar fi nisip, margaritar, balast  si orice fel de piatra de rau sortata si nesortata  cat si produse de cariera. Costul pe km cat si costul pe tona sau mc transportat este unul redus  datorita mijloacelor de transport amortizate cat si seriozitatii de care ma dat dovada pe parcursul anilor in relatiile cu clientii si furnizorii.

 

Statii de betoane cu renume din Brasov, beneficiaza de agregatele spalate si serviciile de transport ale societatii noastre.

 

Inchiriem deasemenea bascule articulate cat si pe patru axe cu capacitate de la 19 mc la 25 mc  pentru orice proiect de constructii drumuri poduri etc. in Brasov  si in tara.

 

AUTOTRACTOARE CU PRELATA

 

Pentru ca sa putem oferii servicii complete de transport va punem la dispozitie o flota de autocamioane cu prelata pentru transportul national si international.

 

Prin partenerii nostril nationali si internationali cat si cu ajutorul Bursei de Transport  am reusit sa dezvoltam intr-un timp record activitatea de transport de marfuri generale.

 

Transport nisip Brasov

 

Realizam transporturi de nisip si alte materiale de constructii in Brasov si in imprejurimi

 

Apelati la serviciile noastre si nu veti regreta !